fbpx

Найпопулярніший авіа-маршрут в світі

Якийс Авіамаршрут самый популярний в світі?

Британський онлайн-сервіс, який займається статистикою, опублікував рейтинг найпопулярніших авіамаршрутів 2019 року. І перше місце зайняв рейс Куала-Лумпур — Сінгапур, а це близько 30 тисяч перельотів, в середньому щодня цим маршрутом відбувається 80 перельотів.

За йдуть наступні маршрути:

  • Гонконг — Тайбей (28,5 тисяч рейсів в рік) и
  • Сингапур — Джакарта (27 тисяч рейсів в рік )
  • Джакарта — Куала-Лумпур,
  • Інчхон (Республика Корея) — Кансай (Японія),
  • Нью-Йорк — Торонто,
  • Гонконг — Інчхон
  • Бангкок — Сінгапур
  • Дубай — Кувейт.
Як бачимо Азія лідирує, у чому секрет популярності головного аеропорту Малайзії і Сінгапуру?

Ці два аеропорти вважаються головними повітряними хабами та транзитними аеропортами для всієї Азії. Куала-Лумпурт знаходиться за 50 км. від однойменної столиці Малайзії поряд із містом Сепанг. Це сучасний та оснащений у технічному плані аеропорт, звідки відправляються рейси більш ніж 50 авіакомпаній.

Аеропорт Чангі в Сінгапурі вважається одним із найкращих і найпрестижнішим аеропортом світу, який щороку підтверджує це звання. Мережа міжнародних та внутрішніх рейсів забезпечує 61 авіакомпанія.

З Куала Лумпур до Сінгапуру летіти хвилин сорок, це один з тих рейсів, де Ви не встигнувши відстебнути ремені після зльоту, пристібаєте їх вже перед посадкою. Азіатські стюардеси за цей час все ж таки встигають налити і роздати напої, а потім ще й прибрати стаканчики.

Ці два міста цікаві не тільки як транзитні точки, кожен з них гідний, щоб зупинитися на кілька днів.

Куала-Лумпур

Це поєднання непоєднуваного, тут серед сучасних хмарочосів чудово виникають індійські храми, мереживні будівлі мечетей і прикрашені паперовими ліхтариками китайські храми, ринки, британські колоніальні будинки. Ніколи не знаєш, яке дивовижне поєднання архітектури та культур чекає на тебе за рогом.

  • Тури в Куала-Лумпур — це початок захоплюючої подорожі Малайзією та іншими країнами та островами Азії.

Сингапур

Місто-мрія, місто-сад, місто-казка, найкраще місце для життя та одне з найдорожчих міст у світі, провідний фінансовий центр та технологічний рай. Океанаріум, «Парк метеликів», «Парк птахів», Ботанічний сад, острів Сентоза, де розташувався модний курорт, парк розваг та сотні атракціонів для різного віку.

  • Тури Сингапур це переважно комбіновані тури з відвідуванням кількох країн Азії, котрим, Сінгапур, це початок захоплюючої подорожі.

ОСТАВЬТЕ ЗАЯВКУ